Wit
Products Information and contact

White

U wilt een mooie witte loper voor uw bruiloft of feestje, maar u kunt ze bijna nergens vinden. Dat klopt, want witte lopers worden nauwelijks verhuurd omdat ze zo besmettelijk zijn. Gelukkig kan GJ Floors u wél voorzien van een mooie witte loper. Wist u dat onze verkoopprijzen voor een witte loper vaak nog lager liggen dan de verhuurprijzen? En omdat we ons kunnen voorstellen dat u een witte loper graag zo lang mogelijk wit wilt houden, beschikken alle naadvilt lopers over een beschermfolie. Dit folie kunt u vlak voor het gebruik van uw witte loper verwijderen.

per page
Descending
per page
Descending

Onze witte Tokyo loper is ideaal voor éénmalig gebruik en dus uitermate geschikt voor bijvoorbeeld uw bruiloft of evenement. Deze loper beschikt standaard over een pre-coat rug, brandcertificaat en een beschermfolie. Bent u van plan om regelmatig een witte loper te gebruiken? Misschien is de Dallas kwaliteit dan iets voor u. De witte Dallas loper beschikt eveneens over een rubberen antislip rug, brandcertificaat en beschermfolie. Deze loper is de perfecte keuze als u op zoek bent naar een loper met een luxueuze uitstraling!

Als u gaat trouwen, mag een witte loper natuurlijk niet ontbreken. GJ Floors raadt u in dit geval aan om voor de Tokyo loper te kiezen. Deze loper heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding en is dus ideaal voor uw trouwerij. Heeft u naast een witte loper, ook al eens gedacht aan een andere kleur loper? GJ Floors heeft namelijk ook veel andere kleuren lopers standaard op voorraad.

Bent u op zoek naar een witte loper voor permanent gebruik? Dan is het slim om voor een outdoor loper te kiezen. Deze is gemaakt van polyethyleen en is daardoor eenvoudig schoon te houden. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw witte loper ook echt wit blijft.