Rode lopers vanaf €2,99 per m² | Rodelopers.com
Products Information and contact

Red

Rode loper kopen voor bruiloft of ander feest?

Een rode loper is dé feestelijke entree voor elke gelegenheid, variërend van een privéfeest of huwelijk tot een zakelijk event of officiële opening. Rodelopers.com biedt verschillende varianten, élk met hun eigen unieke eigenschappen. Dus of u nu op zoek bent naar een praktische, duurzame of outdoor loper; rodelopers.com heeft altijd de loper die u zoekt!

per page
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
Descending
per page
  1. Pagina:
  2. 1
  3. 2
Descending

Dé rode lopers voor bruiloft of langdurig gebruik

Wilt u de lopers voor een kortere periode gebruiken, bijvoorbeeld tijdens uw huwelijk? Dan is het type ‘Tokyo loper’ zeer geschikt. Deze loper is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is standaard voorzien van een precoat rug en antisliprubber. Deze rode loper kan mét of zonder folie geleverd worden.

Als u de rode loper langer dan een dag wilt gebruiken adviseren wij u voor de ‘Dallas loper’ te kiezen. Daarnaast zijn ook de ‘Event outdoor lopers’ geschikt om permanent buiten te gebruiken. Deze zijn tegen elk weertype bestand. Tegenwoordig worden ook de ‘Collor outdoor lopers’ veel toegepast. Deze lopers worden met name op het terras of in de tuin gebruikt. Als verlengstuk van de woonkamer of om de loungehoek van een restaurant aan te kleden.

Vrijwel alle rode lopers zijn brandvertragend en worden geleverd met een brandcertificaat. Daarnaast geldt voor álle rode lopers: vandaag voor 12:00 uur besteld, morgen in huis. (Met uitzondering van de lopers met logo) Mocht uw product niet voorradig zijn, neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij helpen u graag verder!