Paars / Lila
Products Information and contact

Purple / Lilac

Bent u op zoek naar een paarse loper? GJ Floors biedt u een uitgebreid assortiment paarse lopers. Een voorbeeld van zo’n paarse loper is het type ‘Tokyo’. Deze loper is geschikt voor kortstondig gebruik en beschikt standaard over een pre-coat rug, brandcertificaat en beschermfolie. Deze paarse loper is dé oplossing voor een eenmalig feestje zoals een bedrijfsopening, huwelijk of jubileum.

per page
Descending
per page
Descending

Wilt u liever een paarse loper aanschaffen die u meerdere malen kunt gebruiken? Kijk dan eens naar onze paarse Dallas loper. Deze variant is gemaakt van duurzamer materiaal én beschikt over een rubberen antislip rug. Door deze handige antislip rug blijft de paarse loper stevig op zijn plaats liggen. Zo hoeft u dus geen extra bevestigingsmateriaal te gebruiken. De Dallas loper is eveneens voorzien van een brandcertificaat en beschermfolie.

Heeft u in plaats van een paarse loper liever een loper in de kleur lila? Geen probleem! GJ Floors biedt ook lila lopers aan in diverse kwaliteiten. Neem bijvoorbeeld de actie loper. Deze is uitstekend te gebruiken als u slechts voor een dagje een mooie lila loper nodig heeft.