Oranje
Products Information and contact

Orange

Tijdens koningsdag of het WK en EK voetbal moet natuurlijk alles oranje worden. Welke kleur oranje loper u ook zoekt, GJ Floors heeft altijd een oranje loper die bij u past. Bent u op zoek naar een oranje loper die past bij het Nederlands elftal? Kies dan bijvoorbeeld voor de Tokyo 118 Oranje. De Tokyo kwaliteit beschikt over een pre-coat rug, beschikt over een brandcertificaat en is standaard voorzien van een beschermfolie. Deze oranje loper is uitermate geschikt voor tijdelijk gebruik en heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. 

U wilt een oranje loper die u meerdere malen kunt gebruiken? Kies dan voor de oranje Dallas kwaliteit. Deze oranje lopers beschikken over rubberen anti slip rug en zijn evenals de Tokyo kwaliteit voorzien van brandcoating en beschermfolie. 

per page
Descending
per page
Descending

Bent u op zoek naar een oranje loper die ook voor outdoor gebruik is geschikt? Kies dan voor onze Collor outdoor kwaliteit. Deze oranje outdoor loper heeft een zeer lange levensduur en is uitermate geschikt voor buitengebruik. De outdoor oranje loper neemt geen water op, is leverbaar in diverse lengtes en breedtes en is eenvoudig schoon te maken.