Groen
Products Information and contact

Green

U bent op zoek naar een appelgroene, donkergroene of gewone groene loper. In dat geval bent u bij GJ Floors aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment groene lopers voor élke gelegenheid. Heeft u een groene loper nodig voor tijdelijk gebruik? Bekijk dan eens de Tokyo kwaliteit. Deze groene loper heeft een pre-coat rug en is standaard voorzien van een beschermfolie en brandcertificaat. Niet teveel betalen voor uw groene loper? Dat snappen we bij GJ Floors heel goed. Daarom bieden wij deze groene lopers stuk voor stuk aan tegen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

Wilt u een groene loper voor regelmatig gebruik? Dan is de Dallas kwaliteit een uitstekende keuze voor u. Deze groene lopers zijn standaard voorzien van een rubberen antislip rug, brandcertificaat en beschermfolie. Dit folie trekt u vlak voor gebruik van uw groene loper af, zodat deze ook echt groen blijft tot aan het daadwerkelijke gebruik. 

per page
Descending
per page
Descending

Bent u op zoek naar een groene loper voor permanent outdoor gebruik? Dan is onze Collor outdoor kwaliteit echt iets voor u! Deze groene loper heeft een zeer lange levensduur, is waterdoorlatend en in diverse lengtes en breedtes verkrijgbaar. Het voordeel van deze groene outdoor loper is dat u de loper in weer en wind kunt laten liggen en dat de vezel geen vuil opneemt. 

Misschien vindt u het moeilijk om de juiste kleur groene loper vanaf een foto te kiezen. In dit geval kunt u een gratis stalenpakketje aanvragen van onze groene lopers. Op deze manier kunt u eenvoudig de juiste kleur groene loper uitkiezen. Meer weten? Neem dan contact op met onze Klantenservice via telefoonnummer +31(0)38 33 75 332