Zwart
Products Information and contact

Black

U wilt een loper kopen, maar u zoekt iets anders dan de gebruikelijke rode uitvoering. In dat geval willen wij u graag attenderen op de zwarte loper.  De zwarte loper heeft een luxe en moderne uitstraling en is in combinatie met gouden afzetpalen een lust voor het oog! U kunt bij ons zwarte lopers kopen voor tijdelijk gebruik, maar ook voor langdurig gebruik. En voor al onze zwarte lopers geldt: voor 12:00 besteld, de volgende werkdag in huis.

Bent u op zoek naar een zwarte loper voor tijdelijk gebruik? Dan heeft u behoefte aan een goedkope loper, die moeiteloos een paar dagen mooi blijft. Speciaal daarvoor heeft GJ Floors de Tokyo kwaliteit in haar assortiment. Deze zwarte loper beschikt standaard over een verstevigde pre-coat rug, een brandcertificaat en een beschermfolie. 

per page
Descending
per page
Descending

Wilt u een zwarte loper kopen voor regelmatig gebruik? Dan is de Dallas kwaliteit iets voor u! Deze zwarte loperkwaliteit beschikt over een rubberen antislip rug en is evenals de Tokyo loper voorzien van brandcertificaat en beschermfolie. Door de dikke kwaliteit heeft deze zwarte loper een middellange levensduur.

Wilt u een zwarte loper kopen voor permanent gebruik, bijvoorbeeld bij uw entree? Dan zijn onze zwarte outdoor kwaliteiten echt iets voor u! Deze lopers zijn waterdoorlatend, goed schoon te maken en leverbaar in diverse lengtes en breedtes. Met deze kwaliteiten bent u de komende jaren verzekerd van een schitterende entree!